Ontmoetingsruimte 1Ontmoetingsruimte 3

Ontmoetingsruimte

Bent u naast uw gehuurde zaal op zoek naar een extra te huren open ruimte? Dan kunt u naast deze ruimtes een extra ruimte huren, namelijk onze ontmoetingsruimte. Deze multifunctionele ruimte is centraal gelegen in ons pand. Daarnaast heeft het een keuken, deze is open en geschikt voor groot gebruik. Ook is er een zithoek en zijn er vele sta en zittafels met bijbehorende stoelen.

Capaciteit ontmoetingsruimte

De ontmoetingsruimte, die u kunt huren bij DGP11 heeft een zitcapaciteit van 150 personen. Naast deze zitcapaciteit is er uiteraard meer ruimte voor staplaatsen. Bovendien kan er tijdens voor huur van deze ruimte worden gespeeld met de sta en zit capaciteit.

Faciliteiten ruimte

Bij het huren van deze ontmoetingsruimte behoren extra faciliteiten. Zo kunt u gebruik maken van de open keuken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot het gebruiken van vele kapstokken. Bovendien kan er met een groot doek een podium zijde worden gecreƫerd. Een invalide toilet is ook aanwezig.

U kunt uw event of congres een extra opleving geven. Bij de ontmoetingsruimte kunt u gebruik maken van geluidstechniek met onder andere boxen. Ook is er een beamer met scherm beschikbaar voor u. Daarnaast is de ruimte voorzien van (disco)verlichting.

Huurtarieven

Voor het huren van deze ontmoetingsruimte en de bijbehorende prijs kunt u contact opnemen met ons. Afhankelijk van de zalen die u huurt en de tijden die u de ruimtes gebruikt kan dit verschillen. Deze ontmoetingsruimte is net als onze andere ruimtes te huren per dagdeel.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de extra huur van deze ruimte? Dan kunt u vrijblijvend de beschikbaarheid bij ons opvragen. Ook kunt u ons bereiken via ons contactpagina of via het volgende adres.

Meer informatie aanvragen