Over ons

DGP11 is een modern vergader- en congrescentrum. Doordat het gebouw multifunctioneel is en in een bosrijke omgeving ligt, is het zeer geschikt voor verschillende aangelegenheden. Dit gebouw wordt geƫxploiteerd door Stichting Vrienden van kerkgenootschap Evangeliegemeente De Regenboog. U vindt DGP11 aan De Grote Pekken 11 in Veenendaal, zoals de naam al zegt.

Onze zalen

U vindt verschillende zalen bij ons. De verschillende zalen die we hebben verschillen onder andere in capaciteit en de bijgeleverde faciliteiten. Zo heeft onze grootste zaal een capaciteit van 500 stoelen. Terwijl in onze kleinere concertzaal 120 stoelen beschikbaar zijn. Verder hebben we nog vergaderzalen met een capaciteit tussen de 8 en 30 personen.

Multifunctionele ruimte

Onze zalen hebben een multifunctionele indeling. Hierdoor is elke ruimte op verschillende manieren te gebruiken. Zo zijn de zalen onder andere geschikt voor vergaderen, concerten, conferenties, seminars en nog veel meer. U kunt gerust contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken of de beschikbaarheid van de zalen op te vragen.

Toegankelijkheid van DGP11

Rondom DGP11 is er op het eigen terrein ruime parkeergelegenheid. Daarnaast is er voor grotere evenementen ook nog extra parkeergelegenheid beschikbaar op 5 minuten loopafstand van de locatie. Bovendien is DGP11 uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en eigen vervoer. Ook is de locatie zeer toegankelijk voor mensen met een motorische, auditieve of visuele handicap.

Beheerder; even voorstellen

Per september 2022 ben ik de nieuwe beheerder. Mijn naam is Hans van Lonkhuijsen en ben getrouwd met Jellie.
Wij gaan vanaf 1986 naar de Regenboog met veel plezier, al voor dat wij trouwden waren wij kosters wat ik nu nog steeds doe.
Ik ben technische aangelegd op best veel dingen, en waar ik geen verstand van heb vraag ik om hulp.
Verder hou ik van zeilen, houtdraaien en ik vind het leuk om de meeste klussen in en om het huis doe ik zelf te doen.
Ik wil er zijn voor de gemeente en voor de huurders en wil proberen om de lijntjes kort en bespreekbaar te houden. Ik ben bereikbaar op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur via het mail adres beheerder@dgp11.nl En met hoge nood op het telefoonnummer 0643943982.

Zeer veelzijdige zaal

Alles wat je wil wordt mogelijk gemaakt Harold de Jager