Kleine zaal

Op zoek een kleine zaal om te huren in Veenendaal of omgeving? Dan bent u bij DGP 11 op de juiste plek. Bij ons kunt u namelijk meerdere zalen huren. Waaronder de kleine zaal. DGP 11 is een modern vergader- en congrescentrum. Bovendien ligt het in een bosrijke omgeving. Ook biedt DGP 11 u alles wat u nodig heeft. Zodat u alles heeft wat u nodig heeft.

Capaciteit kleine concertzaal

De capaciteit van deze zaal is 150 man. Dankzij de functionele inrichting van de ruimte. Is deze uiterst geschikt voor onder andere seminars, lezingen, studies en voorlichting. Ook is een streamingdienst vanuit de zaal nodig. Zodat er ook online bezoekers mee kunnen kijken. Bovendien is er ook nog de mogelijkheid om uw event terug te kijken.

Faciliteiten van de zaal

Als u overweegt om een van onze zalen te huren. Dan is het goed om te kijken welke faciliteiten en apparatuur inbegrepen zitten. De kleine vergaderzaal huurt u inclusief; beeld en geluid, licht, beamer en instrumenten.

Zalen bezichtigen

Wanneer u de zaal wilt gaan huren. Maar u graag eerst langs wilt komen om de sfeer te proeven. Dan bieden we de mogelijkheid om vooraf een kijkje te nemen bij onze zalen. Ook kunnen we dan alle mogelijkheden met u doorspreken. Zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Huurtarieven van kleine zaal

Tussen de verschillende zalen van DGP 11 zit een prijsverschil. Doordat de verschillende zalen hun eigen capaciteit en faciliteiten hebben verschilt de prijs. De prijs voor het eerste dagdeel van de zaal is € 275,-. Daarna betaalt u voor elk extra dagdeel € 150,-. Dat komt doordat de zaal vooraf moeten worden voorbereidt. Ook is het mogelijk om een geluidsman te huren. Maar dan komen er nog extra kosten bij.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt ontvangen over het huren van een van onze zalen in Veenendaal. Dan kunt u vrijblijvend de beschikbaarheid bij ons opvragen.

Meer informatie aanvragen