Kleine vergaderruimte

Kleine vergaderruimte

Op zoek naar een kleine vergaderruimte in de omgeving van Veenendaal? Bij DGP 11 kunt u gebruik maken van een luxueuze vergaderruimte. Bovendien, kunt u in uw pauze een lekkere wandeling maken in het nabijgelegen park. Daarbij heeft DGP 11 een zeer praktische ligging. Ook kunt u uw auto voor de deur kwijt. Aansluitend is het gebouw rolstoel vriendelijk en bevat het een invalide toilet.

Vergaderruimte capaciteit

Wanneer u onze kleine vergaderruimte huurt, heeft u een capaciteit van 8 personen. Deze capaciteit is ingericht op zitplaatsen. Deze sfeervolle en natuurlijk ogende ruimte biedt u een ruime vergadertafel. Met een complete wand met een collage, heeft de ruimte een ademende sfeer. Bovendien, heeft u beschikking over een achttal goed zittende stoelen. Door de aanwezigheid van een tv-scherm kunt u ook online uw vergadering uitbreiden.

Faciliteiten

Huren bij DGP 11 geeft u vele mogelijkheden en services. Bij het huren van een kleine vergaderruimte, is het belangrijk dat u alle benodigde faciliteiten aanwezig hebt tijdens uw verblijf. Hierom biedt deze zaal u naast de tafels en stoelen, een groot whiteboard. Daarnaast kunt u gebruik maken van een groot tv-scherm. Bovendien kunt u gebruik maken van faciliteiten als koffie, thee en water. Aansluitend is het gebruik van de keuken ook mogelijk bij deze ruimte.

Huurtarief vergaderruimte

Het huren van de kleine vergaderruimte bij DGP 11 neemt uiteraard een prijs met zich mee. Deze prijs is namelijk € 60,- per dagdeel.

Een dagdeel bestaat uit een tijd tussen de volgende tijdsvakken:

  • 8:00-12:00 uur.
  • 12:00-16:00 uur.
  • 16:00-20:00 uur.

Meer informatie

Bent u naar aanleiding van bovenstaande informatie benieuwd naar verdere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op om meer informatie te ontvangen over de huur van deze vergaderruimte in Veenendaal.

Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Meer informatie aanvragen