Grote vergaderruimte 1Grote Vergaderruimte 3Grote vergaderruimte 2

Grote vergaderruimte

Op zoek naar een grote multifunctionele vergaderruimte in Veenendaal of omgeving? DGP 11 is een modern vergader- en congrescentrum in een bosrijke omgeving. Ook is de locatie makkelijk te bereiken. Daarnaast bieden we u verschillende mogelijkheden aan. Zodat alles naar uw wens is.

Multifunctionele vergaderruimte

De vergaderruimte heeft een moderne inrichting. Hierdoor kunt u op creatieve wijze het gesprek aan gaan met uw gesprekspartners. U kunt vergaderen aan de bar. Maar u ook in de loungehoek of aan de vergadertafel. Daar komt nog bovenop dat de ruimte eigen toiletten heeft en een eigen bar. Zo kunt u ongestoord aan de gang.

Alle mogelijkheden van de ruimte

Dankzij de creatieve inrichting van de ruimte heeft u alles om een sfeervolle dag te creëren. Ook kunt u gerust een potje tafelvoetballen tussen het vergaderen door. Doordat de ruimte een eigen bar heeft kunt u ook lunch serveren in de pauze. Of de dag afsluiten met een heerlijke borrel. Daarnaast vindt u in de ruimte ook nog een piano open haard en grote loungebanken.

Huurtarieven grote vergaderruimte

Er zit een prijsverschil in de zalen van DGP 11. Dat komt doordat onze zalen verschillende capaciteiten en faciliteiten hebben. De prijs voor het eerste dagdeel van de grote vergaderruimte is € 275,-, daarna betaalt u voor elk extra dagdeel € 150,-. Doordat we bij het eerste dagdeel de zaal voorbereiden betaalt u hier meer dan bij elk extra dagdeel.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden. Dan kunt u vrijblijvend de beschikbaarheid bij ons opvragen.

Meer informatie aanvragen