Concertzaal

Grote zaal (concertzaal)

Op zoek naar een grote zaal of concertzaal in Veenendaal of omgeving? DGP 11 is een modern vergader- congrescentrum in een rustgevende, bosrijke omgeving. Bovendien, is de locatie makkelijk te bereiken en bieden we u veel mogelijkheden. Zo heeft u alles wat u nodig heeft.

Concertzaal capaciteit

Door de grote capaciteit van onze concertzaal, namelijk 500 personen, is de zaal heel geschikt voor; concerten, voorstellingen trouw- en rouwdiensten, conferenties, optredens en musicals. Ook is een streamingdienst vanuit de zaal mogelijk. Zo kunnen bezoekers ook online uw dienst ongestoord volgen.

Faciliteiten van de zaal

Wanneer u op zoek bent naar een grote zaal/concertzaal, dan is het goed om te kijken welke faciliteiten en apparatuur inbegrepen zitten. De grote vergaderzaal huurt u inclusief; geluidsman, gebruik licht & geluid, instrumenten en mega beamer.

Concertzaal bezichtigen

Als u overweegt om de concertzaal te huren, maar u eerst een interpretatie van de sfeer wilt. Dan bieden we u ook de mogelijkheid om vooraf een kijkje bij onze zalen te komen nemen en alle mogelijkheden te bespreken. U kunt dan naast de concertzaal ook onze andere ruimtes bezichtigen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Catering mogelijkheden

Het kan voorkomen dat u graag tijdens uw voorstelling of congres gebruik wilt maken van catering. Als u een lange planning heeft, dan kan het fijn zijn om de dag in delen te breken en uw gasten in de pauzes van een hapje en een drankje te voorzien. Wanneer u voor DGP kiest is dit in overleg ook mogelijk.

Huurtarieven concertzaal

Er zit een prijsverschil in de zalen van DGP 11. De prijs voor het eerste dagdeel van de concertzaal is € 650,-, daarna betaalt u voor elk extra dagdeel dat daarbovenop komt € 250,- per dagdeel. Echter, is dit nog exclusief catering.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over zaalverhuur in Veenendaal? Dan kunt u vrijblijvend de beschikbaarheid bij ons opvragen.

Meer informatie aanvragen